revestiment parets mobelmol

Es tracta de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell

 Recentment ha finalitzat l’ampliació d’una zona de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell (Barcelona), especialitzat en salut mental i serveis sociosanitaris i dirigit per la congregació de Germanes Hospitalàries. Mobelmol ha instal·lat tot el revestiment vertical i les portes compact amb marc d’acer inoxidable i també dos armaris encastats enrasats amb el revestiment.
En aquesta obra s’han instal·lat dos tipus de revestiments. Un amb plaques de resines fenòliques o revestiment H.P.L., de 8 mm de gruix, subjectat amb fixació oculta mitjançant massilla de poliuretà sobre lliston anivellats i caragolats. La placa H.P.L., de 3 colors diferents, té resistència al foc Bs1 d0. Per a la zona noble s’ha utilitzat panell d’ebenisteria Oberflex de 17 mm de gruix, amb base MDF i dues cares de xapa de mukali. Aquest tipus de panell ja ve amb la superfície acabada, no és necessari envernissar-la i té una duresa especialment alta.

instalacio mobelmol revestiment

Els marcs d’acer inoxidable queden integrats amb el revestiment fenòlic. Les fulles de porta compact estan construïdes amb placa de resines fenòliques (H.P.L.) de 3 mm per ambdues cares, bastidor perimetral del mateix material de 38×40 mm i interior farcit de poliestirè. El pany i les manetes són d’acer inoxidable. Algunes portes s’han equipat amb frontisses pivotants encastades en el paviment, unes altres, batents, amb perns d’acer inoxidable i tancaportes aeri.
La direcció facultativa de l’obra ha estat a càrrec del despatx d’arquitectura Oikosvia de Barcelona amb Jorge Urbà i Manuel Ortiz al capdavant. La contractista ha estat Construccions Deumal S.A. de Cardedeu.

Mobelmol                                              

Tel.: 93 864 81 84

Fax: 93 864 61 79

E-mail: info@mobelmol.com

www.mobelmol.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *