skip to Main Content

Llámanos: (+34) 938 648 184

  • es
  • ca
Equipament Per Vestidors De Clubs Grans

Equipament per vestidors de clubs grans

En grans instal·lacions esportives, tots els elements de disseny han d’estar pensats al detall. La importància de l’equipament de vestidors i mobiliari de clubs grans va més enllà d’una mera qüestió estètica.

Elements imprescindibles

Els clubs amb gran afluència d’usuaris han de comptar amb un equipament en guixetes, perxes, bancs i altres elements que puguin garantir un servei excel·lent. No solament l’acabat del mobiliari és important, també ho és que els materials siguin de qualitat i que el disseny converteixi les taquilles, per posar un exemple, en un element senzill i pràctic, que aprofiti l’espai de manera eficient i intel·ligent.

Models pràctics amb una distribució adient

La gran diferència entre un club de certa envergadura i un centre esportiu de menor mida és l’afluència d’usuaris i, per tan, l’ús i la distribució de l’espai disponible als vestidors. La millor solució és optar per una empresa que disposi de guixeta estàndard i altres solucions, com les guixetes a mida de Mobelmol, adaptables a tots els espais i necessitats. El suport d’una gran marca és una garantia d’encert.

Rendibilitzar la inversió apostant per models pràctics i eficients, alhora que elegants i de disseny. Les millors garanties de confort pels teus clients. L’ús adient de les instal·lacions comença per un equipament a l’alçada d’un gran club, i un espai ben aprofitat per a maximitzar les seves prestacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *