Equipamiento para el vestuario de grandes clubs

En grans instal·lacions esportives, tots els elements de disseny han d’estar pensats al detall. La importància de l’equipament de vestidors i mobiliari de clubs grans va més enllà d’una mera qüestió estètica.

Elements imprescindibles

Els clubs amb gran afluència d’usuaris han de comptar amb un equipament en guixetes, perxes, bancs i altres elements que puguin garantir un servei excel·lent. No solament l’acabat del mobiliari és important, també ho és que els materials siguin de qualitat i que el disseny converteixi les taquilles, per posar un exemple, en un element senzill i pràctic, que aprofiti l’espai de manera eficient i intel·ligent.

Models pràctics amb una distribució adient

La gran diferència entre un club de certa envergadura i un centre esportiu de menor mida és l’afluència d’usuaris i, per tan, l’ús i la distribució de l’espai disponible als vestidors. La millor solució és optar per una empresa que disposi de guixeta estàndard i altres solucions, com les guixetes a mida de Mobelmol, adaptables a tots els espais i necessitats. El suport d’una gran marca és una garantia d’encert.

Rendibilitzar la inversió apostant per models pràctics i eficients, alhora que elegants i de disseny. Les millors garanties de confort pels teus clients. L’ús adient de les instal·lacions comença per un equipament a l’alçada d’un gran club, i un espai ben aprofitat per a maximitzar les seves prestacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *