nueva obra madrid

Mobelmol acaba de finalitzar una altra obra emblemàtica a Madrid: l’edifici Osiris al districte MADBIT, zona en expansió de la capital espanyola, referent en innovació i alta tecnologia. Els treballs de mobiliari i equipament s’han realitzat per a l’empresa Torre Rioja amb més de seixanta anys d’antiguitat i unes inversions de més de tres-cents milions d’euros principalment en el sector d’edificis per a oficines.

Característiques del mobiliari instal·lat

Aquest edifici compleix amb la certificació LEED Platinum (Leadership in Energy & Environmental Design). És a dir, compleix les més altes exigències en eficiència energètica i qualitat ambiental. Per aconseguir el nivell Platinum s’han de complir un mínim de 80 crèdits d’un màxim de 110.

D’una banda, s’han instal·lat 1.100 m2 de revestiments en H.P.L. amb certificació LEED de 6 mm de gruix, sobre pladur, amb fixació oculta mitjançant adhesiu i llistons anivelladors. També s’han fabricat i instal·lat 45 cabines sanitàries model S41 d’altura especial, de 40 mm de gruix. En aquest cas, i per complir la normativa LEED, l’interior de sandvitx s’ha construït amb llana de roca.

D’altra banda, s’han fabricat totes les portes d’entrada a cada grup de tocador. Fulles compact amb interior de llana de roca i marc lacat blanc d’alumini extensible. Inclouen espiell allargat vertical i tirador també vertical tubular d’acer inoxidable.

portes d'entrada

A més, gràcies a la col·laboració del departament tècnic de Mobelmol, amb anys d’experiència en la fabricació, control de les matèries primeres des del primer moment, i elaboració de mobiliari específic, juntament amb el de Torre Rioja, s’ha dissenyat i fabricat el vestíbul on s’ubica un cridaner taulell a quatre cares i el revestiment de les parets amb enllistonat de HPL del mateix disseny que el taulell en color roure.

revestiment de les parets

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *