mobiliario de hospital

El mobiliari d’hospital ha d’estar adaptat per assolir el benestar dels clients. Els mobles i productes que es proposen per a clíniques estan pensats per accedir fàcilment a allò que necessites. També són importants els revestiments i els acabats de les sales.

Avantatges d’apostar per mobiliari d’hospital de primer nivell

A totes les zones de l’hospital com a sales d’espera, consultes, quiròfans, habitacions… hi ha mobles especialitzats per a cada tipus de feina i oferir la comoditat necessària al pacient. Al sector de la salut sí que és fonamental el disseny, però sobretot la funcionalitat i la practicitat que ofereix el mobiliari.

Diversos dels beneficis que podem destacar de triar mobles específics per a un hospital o una clínica són:

  • Els pacients estaran en un ambient de més benestar, cosa que farà que la seva recuperació sigui més ràpida. I experimentaran una millor resposta a tractaments mèdics. Per exemple, el llit d’un hospital és un element clau per a una posició correcta i més descans. Això fa que els pacients es recuperin abans.
  • Un mobiliari en mal estat pot provocar malestar als pacients i que aquests experimentin estrès i ansietat.
  • Gràcies a les butaques i llits ergonòmics, la persona pot estar molt de temps com, per exemple, després d’una operació.
  • També els paravents són mobles que ofereixen més intimitat al malalt i que aquest se senti a gust.
  • Un llit o llitera que sigui resistent, amb alçada regulable, control remot, fundes… permet un descans apropiat. I això millora l’humor i la sensació de l’ingrés.
  • Però no només els pacients experimenten avantatges de ser a una clínica amb un mobiliari específic. També els empleats del centre tenen un lloc de treball més segur. Permet que el personal sanitari i mèdic faci la feina amb menys sobreesforç, més eficientment i amb agilitat. D’aquesta manera, hem comprovat que els professionals que treballen en un hospital amb un mobiliari d’alta qualitat tenen menys exposició a riscos i lesions.
  • Altres mobles que permeten millorar el treball de l’equip sanitari són les cadires ergonòmiques i amb rodes, que en corregeixen la posició i, alhora, els facilita la mobilitat.
  • La tasca que metges i altres professionals han de fer es torna més amena i ràpida. I cometen menys errors.
  • Brinda més durabilitat al local i a l’estructura.

El millor mobiliari pel teu sector

En línies generals, el mobiliari d’hospital és molt important per millorar la feina de metges, infermers i auxiliars.

Si cerques mobiliari d’hospital compta amb professionals que t’assessoren en la millor elecció. Disposem de tot tipus de mobles com lliteres, cabines, paravents o diferents armaris també adequats per al sector de la salut. La nostra llarga experiència ens ha portat a fabricar mobles de gran qualitat i adaptats a cada sector laboral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *