Cabinas sanitarias fenólicas

En els darrers temps hem vist com molts clubs o instal·lacions esportives han apostat per les cabines individuals als vestidors. Això és degut a que les persones cada cop valoren més la salvaguarda de la seva intimitat després de la situació viscuda amb la pandèmia mundial de la COVID-19, quan el distanciament social ha demostrat ser de gran vàlua per frenar el seu avenç. Fer obres per dividir aquests espais és una pèrdua de temps i de diners. Encara més quan comptes amb la possibilitat d’instal·lar cabines fenòliques com les de Mobelmol. Si penses en un equipament així, hauries de conèixer en què consisteix.

Què són les cabines fenòliques

Es tracta de cabines sanitàries que permeten dividir espais sanitaris sense haver de fer obra, amb el consegüent estalvi de temps i diners a la seva instal·lació. Si a això li sumem el material utilitzat en la fabricació, a base de panell fenòlic, es converteixen en una alternativa molt a tenir en compte, ja que s’adapten a l’entorn. Són d’alta resistència i tenen una alta durabilitat, suportant des d’atacs vandàlics a foc, humitat, corrosió o frecs per l’ús.

El panell fenòlic és un material lliure de porus, cosa que evita l’acumulació de brutícia i de paràsits. Per tant, és perfecte per a les dutxes, els lavabos i els vestidors, ja que assegura les màximes condicions de seguretat i higiene.

Models que us oferim

A Mobelmol t’oferim dues possibilitats de cabines fenòliques:

  • Fenòlic compacte de 12 mm. Estan fabricades amb una placa massissa de resines fenòliques. Els cants estan polits i bisellats.
  • Fenòlic sandvitx de 41 mm. En aquest cas, s’utilitza panell sandvitx format per plaques de resines fenòliques de 3 mm de gruix a l’exterior. L’interior és d’escuma de poliestirè aïllant.

En totes dues opcions pots triar les ferramentes, els colors i els detalls per adaptar-los al disseny de la teva instal·lació. Si t’interessa conèixer altres models de cabines sanitàries, ho pots fer a la nostra web.

Consulta les possibilitats que t’oferim

A la fàbrica de mobles Mobelmol us proveïm d’una àmplia gamma de possibilitats per als vestidors i altres instal·lacions sanitàries. Si vols veure alguna de les nostres feines, pots fer-ho en aquest apartat de la pàgina. I és que els nostres més de 65 anys d’experiència en aquest camp ens avalen així com la satisfacció dels nostres clients. Explica’ns el teu projecte, el pressupost que tens i què és el que necessites, i nosaltres t’ajudarem a fer-ho realitat. Som fabricants i podem personalitzar cada element al teu gust. Si el que pretens és dividir un vestidor, recorda que comptes amb les cabines fenòliques. Et garantim satisfacció i unes condicions òptimes de seguretat i higiene per a tu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *