revestimiento HLP

És un edifici de 36.000 m2 d’oficines al carrer Julián Camarillo.

Aquest edifici ha obtingut la certificació Leed Platinum, la més alta en eficiència i estalvi energètic i amb un estalvi hídric d’un 30% tan important ara amb el canvi climàtic i la sequera persistent que patim.

cabinas sanitarias tipo sándwich

Els treballs han consistit en la fabricació i instal·lació de totes les cabines sanitàries tipus sandvitx per a lavabos model S-41 de 40mm de gruix amb placa HPL de 3mm per cada cara. Aquest material també ha estat utilitzat per a totes les portes pivotants dentrada a cada grup de lavabos. Les portes estan equipades amb manilló de 1.600mm d’acer inoxidable, vidriera vertical i moll fre al paviment.

El revestiment interior vertical a l’accés als lavabos i també l’utilitzat a l’interior dels mateixos, està realitzat amb placa HPL de resines fenòliques de 6mm de gruix col·locada amb fixació oculta sobre llistons del mateix material. Resulta un revestiment molt decoratiu, resistent a impactes i a la humitat i que no necessita cap manteniment exceptuant la neteja.

Disseny del mobiliari del vestíbul

A més, el departament tècnic de mobelmol ha dissenyat juntament amb el client el mobiliari i decoració del vestíbul a la planta baixa, es tracta del revestiment exterior dels 4 nuclis d’ascensors amb fons de hpl color blanc i enllistonat de fusta de cedre envernissat natural.

Tota la placa de resines fenòliques H.P.L. utilitzada compleix amb la certificació FSC (Forest Stewardship Council). Aquesta certificació garanteix que els materials utilitzats en la producció dels productes procedeixen de boscos gestionats de manera responsable.

placa de resinas fenólicas HPL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *