Revestimientos para Pistas de Squash

Descobreix com Mobelmol està revolucionant els revestiments de pistes de squash amb el seu avançat sistema de plaques de resines fenòliques. Aprèn sobre els avantatges d’aquest material enfront dels mètodes tradicionals i com pot millorar l’experiència de joc.

Problemes dels revestiments tradicionals

Habitualment el revestiment vertical de les pistes de squash està acabat en morter hidràulic amb additius polímers resistent a l’impacte de les pilotes de cautxú dur. Però amb el temps l’arrebossat es deteriora per la duresa dels impactes i acaba deteriorant el front de la pista, principalment a les zones de més impacte.

La solució de Mobelmol: revestiment amb placa de resines fenòliques (H.P.L.)

L’empresa té desenvolupat des de fa anys un sistema definitiu de revestiment amb placa de resines fenòliques (H.P.L.) de 12mm de gruix al qual no l’afecta l’impacte de la pilota. Es tracta d’un revestiment sobre llistons també de placa H.P.L. (High Pressure Laminates) fixats mecànicament al mur existent amb coixins de cautxú intermedis per esmorteir el so. També es col·loca al llarg de les juntes verticals un perfil ocult d’alumini extruït de disseny propi, cargolat al llistó i que uneix els dos panells. A la cambra que es forma de 30mm aproximadament es col·loca llana de roca com a aïllant tèrmic i acústic.

Beneficis per a les pistes de squash

Aquest sistema dona una durabilitat a la instal·lació molt superior a la dels sistemes tradicionals d’acabat en morter, alhora que proporciona als usuaris una experiència d’ús en el joc molt satisfactòria.

En ocasions també es revesteixen els laterals. En aquest cas el sistema és el mateix, però amb placa H.P.L de 10mm de gruix.

Aquest sistema, a banda de ser molt més resistent que l’arrebossat tradicional, permet poder jugar amb infinitat de colors i poder crear diferents ambients ja que la gamma de colors i dissenys és amplíssima.

revestiment hpl

La innovació de Mobelmol en projectes ludicoesportius revestiments per a pistes de squash representa una solució definitiva i duradora, que va més enllà de la funcionalitat en oferir opcions estètiques personalitzables.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *