Remodelar los Aseos

Mobelmol ha rebut l’encàrrec de remodelar els lavabos d’un edifici d’oficines al carrer Josep Pla de Barcelona, a la zona de Diagonal Mar.

Es tracta de la rehabilitació de tots espais de lavabos masculins i femenins. A cada planta hi ha sis cabines sandvitx de terra a sostre, a part de les dues portes d’ entrada i dues portes corredisses, una d’elles per a lavabos de minusvàlids. Per als lavabos femenins s’ha escollit el color préssec i els lavabos masculins el color gris fosc. S’han fabricat amb una variació respecte a la fabricació estàndard, el gruix del laminat HPL és de 0,8mm per cada cara encolat sobre tauler de fibres de 5 mm, en lloc d’HPL 3mm per cada cara. La cantonada no es veu negre ja que s’ha lacat del mateix color. Totes els ferratges són d’acer inoxidable.

lavabos d'oficina

També s’han revestit totes les parets amb placa de resines fenòliques de 6mm (HPL) de gruix la qual cosa, a banda de deixar un aspecte decoratiu de molta qualitat, té l’avantatge de no tenir pràcticament juntes.

mobiliari lavabos

Mobelmol s’adapta amb èxit a la complexitat dels diferents encàrrecs. En aquest cas s’han hagut de remodelar els lavabos planta per planta en coordinació molt precisa amb la resta dels industrials, ja que els llogaters han seguit ocupant els seus llocs de treball.

portes corredises lavabos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *