guixetes i material fenòlic

L’empresa s’ha encarregat de fabricar armaris, revestiments i taquilles per a l’edifici Els Arcs de la Massana

Encara que Mobelmol sol fabricar i instal·lar els seus productes, en el cas que algun client l’hi sol·liciti, pot encarregar-se únicament de la fabricació. És el cas de l’obra recentment realitzada per a l’edifici multifuncional dels Arcs en la parròquia de la Massana d’Andorra. En aquest cas, únicament s’ha realitzat la fabricació de tots els elements amb placa de resines fenòlica, H.P.L. Els treballs els ha realitzat per al mateix client que en el qual ja havia treballat en altres treballs emblemàtics com Naturlandia en Sant Júlia de Lòria. La direcció facultativa ha estat a càrrec del despatx d’arquitectura Josep Adserà.

S’han triat diferents colors en cada planta. Per exemple, en la planta més noble, la sisena, s’ha instal·lat un color fusta tipus caoba de gran vistositat. En aquesta planta, a part de paraments inclinats, s’ha fabricat un gran front d’armaris amb portes de 12 mm de gruix i el revestiment interior de les portes d’entrada.

Per a les plantes quarta i cinquena, Mobelmol ha fabricat els armaris i taquilles, tots empotrats; l’interior s’ha elaborat amb melamina grisa fosc i les portes amb el mateix gris o blau, depenent de la zona, per fer-ho coincidir amb el revestiment de parets. Sempre amb unes exigències extraordinàries de resistència per a l’interior, en aquest cas s’ha decidit fabricar amb tauler melamínic. Els revestiments tenen dos tipus d’altures: 950 mm pels arrambadors en zones d’aules i despatxos i a tota altura en el perímetre exterior dels mòduls de lavabos.

També s’han revestit la cara exterior de les portes d’entrada a les zones dels sanitaris del mateix color que el revestiment perquè quedessin integrades.

D’altra banda, Mobelmol també ha subministrat les cabines sanitàries de totes les plantes del model i-525 que tan bon resultat està donant. Estan construïdes amb placa H.P.L. de 12 mm de gruix amb ferratge d’alumini plata mat i acer inoxidable. Si bé aquesta és l’opció més econòmica que fabrica Mobelmol, és molt més resistent que les fabricades amb CDF o Compacmel. Aquest material és visualment similar però es tracta d’un tauler de DM hidròfug tenyit de negre en el seu nucli però de molt inferiors prestacions.

Mobelmol neix en 1990 per especialitzar-se en la fabricació i instal·lació d’equipament i mobiliari amb panell compacte (plaques de resina fenòliques o H.P.L.), amb panell fenòlic acabat amb fusta natural i altres tipus de materials d’alta qualitat.

Entre les seves línies de productes destaquen taquilles de vestuaris, cabines sanitàries per a lavabos, dutxes o canvi de roba; bancs i penjadors; revestiments de qualsevol tipus sobre mur d’obra o sobre Pladur, interiors i exteriors; sandvitx autoportant per a sales blanques, portes de pas; sobres de treball per a laboratoris; etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *