equipamiento mobiliario

Mobelmol recentment ha finalitzat a la ciutat de Barcelona la rehabilitació de 395 balcons d’una illa de vivendes, delimitada pels carrers Rosa Sensat, Ramon Turró, Joan Miró i Dr Trueta. A cada balcó es combinaven ampits de vidre i panell tipus Prodema. El deteriorament d’aquest tipus de panell col·locat a l’exterior aconsellava la seva substitució.

En aquest cas, la Comunitat de Propietaris i la Direcció Facultativa, van decidir substituir-los per panells H.P.L. (High Laminate Pressure) o laminat d’altra pressió autoportant. Visualment són similars perquè, a més, s’ha escollit un color molt similar; però l’H.P.L. té molta més durabilitat i no es deteriora per l’acció de la pluja ni pels rajos de sol. Una altra avantatge molt important del H.P.L. és que , amés, és bastant més econòmic.

En la substitució dels ampits pels 395 balcons s’han mecanitzat poc més de 1.800 m2 de placa H.P.L. de 10mm d’espessor. El color escollit ha estat una fusta clara de Fundermax amb referència 0162 NT. També s’han substituït els llistons de goma degut al seu deteriorament per envelliment.

IMG_5156

En la intervenció s’han necessitat dos plataformes elevadores de 21 metres per a poder accedir a les cinc plantes de l’edifici. Una tipus tisora per les façanes exteriors que donen als carrers i l’altra de tipus braç articulat per la zona enjardinada interior. Les obres han tingut una durada de dos mesos i mig, quinze dies menys de l’establert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *