portes fenoliques
  • 7 de setembre de 2021
  • admin
  • 0

Mobelmol ha acabat, just abans de l’estiu, la remodelació dels lavabos de cinc de les plantes de l’edifici de Mutua Madrileña situat al Passeig de la Castellana.

El treball de remodelació ha consistit en la fabricació i instal·lació de 29 cabines sanitàries i separadors d’urinaris del model S-41, del cual el projecte d’instal·lació i remodelació s’ha encarregat l’empresa Conreyser per a l’edifici de Mutua Madrileña.

Instal·lacions de Mobelmol

Aquest model de cabina sanitària fenòlica pertany a la gamma més alta de les que fabrica Mobelmol. Es tracta de placa sandvitx de 41 mm de gruix. Al tenir un gruix més gran que els habituals (que són de 12 mm), permet adaptar qualsevol tipus de ferramenta, a més de dotar al conjunt d’una aparença i qualitat molt més gran.

El panell sandvitx base utilitzat per a la fabricació d’aquest tipus de cabines sanitàries a mida està format per placa de resina fenòliques (H.P.L.) de 4 mm de gruix (el més habitual és 3 mm), amb interior farcit totalment de poliestirè. També incorpora un bastidor perimetral de resines fenòliques (H.P.L.) de 40×40 mm que ens permet mecanitzar i allotjar les ferramentes de pengi i tancament.

Habitualment les cabines de lavabos s’instal·len elevades 150 mm del paviment mitjançant peus regulables de 150 mm d’alçada. No obstant, i per donar més privacitat el client ha triat en aquesta ocasió l’opció de sòl a sostre.

El color triat per a aquesta instal·lació per a cabines en espai d’oficines ha estat un disseny fusta de roure que resulta molt elegant i combina perfectament amb els revestiments ceràmics i la resta de la decoració utilitzada

instalaciones edificios oficina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *