Compacmel características

Com a experts en fabricació de mobles, coneixem els materials que ofereixen més prestacions, i, a més, ens agrada informar dels seus avantatges a les empreses perquè sàpiguen en tot moment quines són les millors opcions que existeixen actualment al mercat. En aquest cas, volem centrar-nos en un material molt beneficiós per la multitud d’aplicacions que brinda. Per això, en aquest post parlarem del compacmel i les seves característiques, juntament amb les seves utilitats més destacades.

Característiques del compacmel

Aquest tauler sostenible, reciclable i compacte de fibres de fusta és perfecte com a solució decorativa, a més de tenir altes propietats ignífugues i antibacterianes. Tant si necessites solucionar un problema d’humitats en un ambient interior com utilitzar una aplicació que requereixi una resistència elevada, aquest material de construcció serà perfecte per cobrir les teves necessitats.

A l’hora de realitzar la seva instal·lació, el compacmel ofereix moltes possibilitats. D’una banda, podem col·locar-lo nu, però, de l’altra, recobrir-lo amb xapa o paper decoratiu impregnat en melanina per reforçar la seva resistència. És possible personalitzar el color gràcies a la possibilitat d’afegir un paper decoratiu exterior. D’aquesta forma, a l’hora de decorar, tindràs infinites maneres d’adaptar-te als teus gustos o estil de l’espai.

A més, també podràs triar el gruix en funció de l’ambient i les necessitats de l’estada on el vagis a col·locar. Per tot plegat, el seu ús és perfecte tant per fabricar mobles com en el sector de l’interiorisme.

Una altra de les raons per apostar pel compacmel és que es pot netejar amb qualsevol producte genèric, sense que n’hagis d’utilitzar un d’específic per a aquest material. Així, tindràs variades formes de desinfectar-lo.

¿Quines aplicacions té el compacmel?

Tal com hem esmentat, la seva resistència a la humitat i resistència enfront del foc i bacteris, fa que els professionals en mobles l’usem, per exemple, per fabricar taquilles, dutxes i bancs de vestidors, portes de WC o mobiliari d’hotels o laboratoris. És a dir, és ideal per a qualsevol lloc per on passin moltes persones com col·legis, hospitals, gimnasos o provadors de botigues.

També és perfecte per utilitzar com a revestiment d’interiors d’habitacions i passadissos, armaris, superfícies i fins a canviadors de nadons en àrees de pediatria.

En el sector de la construcció, aquest material també s’usa força per les característiques que ofereix i el preu tan assequible que té en comparació amb d’altres. Moltes cases prefabricades estan compostes de compacmel a la part dels sòls, però també s’utilitza en parets o per ocultar elements constructius com columnes.

En conclusió, ara que coneixes el compacmel i les seves característiques, esperem que t’animes a valorar la seva col·locació i a demanar-nos pressupost si necessites cobrir alguna de les aplicacions proposades. Contacta amb nosaltres ja!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *